UltRun 140g Pack

Pris:
1 595 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1209920
Antal:
Compressport UltRrun 140g Pack är en ultralätt ryggsäck speciellt utformad för att på ett enkelt och bekymmersfritt sätt bära produkter/utrustning under aktiviteter som tex löpning, cykel, skidåkning. Tack vare materialval och den ergonomiska designen andas ryggsäcken mycet bra och tryck på armar, skuldror, axlar, trapezius (kappmuskeln) blir minimalt.  Den är utformad för att ge maximal komfort vid lopp på 100km +. Med UltRun 140g Pack kan du helt enkelt bara fokusera på tävlingen och slipper oroa dig för din ryggsäck.

På framsidan och på ryggsäckens sidor finns olika nätfickor för förvaring av bars, gels, telefon, nycklar mm. På remmarna finns två fickor för tex vattenflaskor och på höger rem sitter en visselpipa ICE. För att ryggsäcken skall sitt perfekt på plats under aktivitet hålls remmarna ihop över bröstet med hjälp av Xtenex® snabbsnörningssystem för skor.
På ryggen går det bra att ha en vattenblåsa med slang. Förutom fack för vattenblåsan finns ytterligare tre fack för förvaring av tex vind- och förstärkningsplagg samt fästen för att enkelt kunna bära med sig stavar då de inte används.

Remmarna på dam modellen är utformade för att gå vid sidan av brösten för att inte ge obehag då fickorna på remmarnas framsidor är fyllda. Detta till skillnad från herr modellen där remmarna går mer rakt över brösten.