PRO RACING TRAIL- RUNNING SHIRT

Ord. pris: 
1 095 kr
Rea:
795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P668780
Du sparar: 
300 kr (27%)
Antal:
Compressports Trailrunning tröja V1 i kortärmsmodell är sömlös och tillverkad av extremt smidig fiber (endast ett lager), vilket minskar risk för skav och tryck på musklerna i nacke och axlar.

Under intensiv ansträngning kan blixtlåset öppnas, vilket ger maximal frihet åt bröstkorget samt förbättring av hållning. Det inre blixtlåsskyddet skyddar mot skav och det automatiska låssystemet innebär att fliken inte studsar när du springer.

Silikon greppet över axlarna hindrar ryggsäcken från att glida, minskar slitage, spänning och utmattning som orsakas av ryggsäcken på axlarna.
Posture zone för optimal syresättning
Det lätta kompressionspartiet är vävt direkt i tyget för att:
-Säkerställa att axlarna hålls i rätt linje och du har rätt hållning under ansträngning.
-Hålla kroppen i rätt läge under långvarig ansträngning.
-Öppna diafragman och därigenom öka andningen och förbättra syresättningen under ansträngningen såväl som efter för att minska återhämtningstiden.
Baksidan av skjortan är 5 cm längre så att ryggen alltid är skyddad.
Optimal värmereglering
Dess unika väv ökar luftcirkulationen, vilket möjliggör en perfekt balans mellan insida och utsidan av tröjan, så att kroppstemperaturen är stabil. Det ger ett bra skydd både vid kyliga och varma dagar - it will become your second skin.

KVALITET
COMPRESSPORT® strävar alltid efter att ge dig högsta kvalitet.
Därför tillverkas Compressports kompressionsprodukter exklusivt i Europa, med europeiskt garn, på europeisk utrustning, av europeiska medicinska kompriessions specialister.
OEKO-TEX-certifierad