TRAIL RUNNING SHORT

Ord. pris: 
1 095 kr
Rea:
795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P707540
Du sparar: 
300 kr (27%)
Antal:
Högpresterande + kompression + lättviktskombination=sant.

Riktad kompression 
Den sömlösa Compressport-fibern är exklusivt vävd på medicinska kompressionsmaskiner vilket möjliggör komprimering av millimeter-precision, riktad runt låren som resulterar i stimulering av blodflödet och ökad syresättning, borttagning av toxiner, stötdämpning och minskning av muskelvibration, vilket fördröjer muskelmattning.
Ultralätta
Den teknik som används av COMPRESSPORT® gör den här shortsen till den lättaste TRAILRUNNING SHORTSEN med äkta kompression på markanden (99 g i T1).
Massserande fiber
Varje rörelse utlöser en mikromassage som ger en känsla av lätthet och välbefinnande.
Silikon Grip
Tack vare silikonen på framsida lår kan du lägga händerna på dina lår utan att glida.
Ergonomisk passform
Fiber och form på din TRAILRUNNING SHORT är designad och tillverkad för perfekt passform, vilket maximerar prestanda och komfort.
Hydrophobic
Den vattenavstötande fibern transporterar bort fukt och svett utan att absorbera den.
Detta gör det möjligt för användaren att känna sig fräsch, lätt och att huden hålls torr och minimal risk för skav. Inga mer obekväma tunga, fuktiga kläder som irriterar och inte torkar.
ABS Force Belt
Den höga midjan (9 cm) och silikon grepp på insidan håller ryggen och kroppen rak och erbjuder den perfekta känslan av stöd. Midjan absorberar stötar och minskar trötthet i ryggen.
Reflekterande logotyp
Gör att du syns i mörker.
Ergonomisk ficka
Fickan bak är gjord av luftigt andningsbart nät, vilket tillåter vattenavdunstning och torkar snabbt. Tack vare sin unika design, utan dragkedja eller annat stängningssystem som kan skadas, är innehållet alltid lättillgängligt ... Nycklar, mynt, mobiltelefon, gel, allt är skyddat och ligger still i fickan.

TRAILRUNNING SHORTSEN är det perfekta valet för din nästa trailrunning tävling eller dina kommande träningspass.

KVALITET
COMPRESSPORT® strävar alltid efter att ge dig högsta kvalitet.
Därför tillverkas Compressports kompressionsprodukter exklusivt i Europa, med europeiskt garn, på europeisk utrustning, av europeiska medicinska kompriessions specialister.
OEKO-TEX-certifierad