TRAIL RUNNING UNDERWEAR

Ord. pris: 
895 kr
Rea:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P707565
Du sparar: 
200 kr (22%)
Antal:
Compressports UnderWear Trail Shorts är sömlösa, ultralätta och med mycket bra andningsförmåga samt konstruerade för att optimera dina hållning. De innehåller samma lårkomprimering som erbjuds av Compressport ForQuad, vilket förbättrar blodflödet, minskar muskelvibrationerna och förbättrar rörelsen i höften.

Riktad kompression 
Den sömlösa Compressport-fibern är exklusivt vävd på medicinska kompressionsmaskiner vilket möjliggör komprimering av millimeter-precision, riktad runt låren som resulterar i stimulering av blodflödet och ökad syresättning, borttagning av toxiner, stötdämpning och minskning av muskelvibration, vilket fördröjer muskelmattning.
Massserande fiber
Varje rörelse utlöser en mikromassage som ger en känsla av lätthet och välbefinnande.
Silikon Grip
Tack vare silikonen på framsida lår kan du lägga händerna på dina lår utan att glida.
Ergonomisk passform
Fiber och form på din TRAILRUNNING UW SHORT är designad och tillverkad för perfekt passform, vilket maximerar prestanda och komfort.
Hydrophobic
Den vattenavstötande fibern transporterar bort fukt och svett utan att absorbera den.
Detta gör det möjligt för användaren att känna sig fräsch, lätt och att huden hålls torr och minimal risk för skav. Inga mer obekväma tunga, fuktiga kläder som irriterar och inte torkar.

KVALITET
COMPRESSPORT® strävar alltid efter att ge dig högsta kvalitet.
Därför tillverkas Compressports kompressionsprodukter exklusivt i Europa, med europeiskt garn, på europeisk utrustning, av europeiska medicinska kompriessions specialister.
OEKO-TEX-certifierad