Månadens CS - Atlet Andreas Almlöf

”Målen är höga och vägen dit består av ett flertal delmål”

20- åriga Andreas Almlöf är en meriterad häcklöpare med höga ambitioner. Han har tagit 14 U/JSM- medaljer, haft 2 landslagsuppdrag och har även ett brons på 110 m häck på Nordiska juniorkampen 2014. Andreas har fram tills nu tävlat för Hammarby IF men har nu bytt klubb till Spårvägens FK. 

Han har utövat friidrott sedan han var 12 år och då utövade han alla olika grenar, men på senare år är det 400 m häck som är han specialitet. I år 2015 blev hans första år på seniorredskap och det betyder att han har varit yngst i åldersklassen. Han tycker att säsongen har gått okej men vill mer! Han har satt höga mål och jobbar sig dit steg för steg med hjälp av ett flertal delmål. Nästa år är ett mellanår för mästerskapen, så nu väntar hårt jobb för att utvecklas ännu mer. 

På frågan om vad hans favoritprodukt är från Compressport så svarar han Calfs till vaderna. Vaderna har han tidigare haft stora problem med, men nu har de i princip försvunnit berättar han. 

Vi önskar Andreas stort lycka till med sina framtida mål!

Kommentera gärna: